KVALITET MED OMTANKE

” Vores kollektioner er altid

produceret med omtanke for

miljø, mennesker og dyr.

Netop derfor arbejder vi kun med

Superior Cashmere i klasse 1¨   

 

 

Indsamles fra gedens naturlige hårskift

Dyrevelfærd og kvalitet går hånd-i-hånd, og vi har derfor valgt, at alle vores produkter skal laves af Superior Cashmere.

Grunden til, at Superior Cashmere er en af de mest eksklusive former for cashmere du kan købe, er, at denne type cashmere bliver indsamlet fra gedernes naturlige hårskift.

Til forskel fra hår, der er skåret af, betyder det, at Superior Cashmere ikke har hårde skæreender i fibrene. Det giver en meget blødere cashmere, og er tilmed også mere skånsomt for gederne.

 

Kun de længste hårstrå anvendes

Ud over, at der kun anvendes hår, som gederne naturligt afstøder, så er det også kun de længste hårstrå, som bliver til strik af Superior Cashmere.

Når man kun anvender de længste hårstrå, betyder det nemlig, at der kommer endnu mindre fnuller end ellers.

Med Superior Cashmere er alle detaljer altså tænkt nøje igennem, så du kan få et produkt, som er så blødt og lækkert som muligt.

 

Ekstreme vejrforhold

Alt cashmere i verdenen stammer samme sted fra, nemlig området omkring Tibet og Mongoliet.

Her lever gederne under nogle helt ekstreme vejrforhold, hvor temperaturen kan variere 40 grader indenfor samme døgn, fra frost om natten til bagende varme om dagen.

Dette gør at den har udviklet en helt speciel pels, som selv regulerer varmen, alt efter hvad geden har behov for.

Ud over blødheden, er det netop denne egenskab der har gjort cashmere til den mest eksklusive og eftertragtede uld i verden.

 

Bæredygtighed - en hel naturlig del af vores produktion

Cashmere er ¨naturens overtøj¨ og et restprodukt fra gedernes naturlige hårskift. Gederne er fritgående i naturen.

At anvende cashmeregedens uld er - og har altid været en helt naturlige del af livet for befolkningen i bjergene omkring Mongoliet og Tibet.